Open clinic Centered Riding

VOOR RUITERS EN INSTRUCTEURS

Tijdens deze tweedaagse training leer je de Centered Riding basics

De Open Clinics Centered Riding zijn toegankelijk voor elke ruiter en instructeur die zichzelf wil ontwikkelen. Deze 2 daagse training biedt een waardevolle aanvulling in jouw ontwikkeling als ruiter en/of instructeur.  Deelname met eigen paard of paard van Alona (beperkt mogelijk). Paard verblijft in een weidepaddock.

De Open Clinic Centered Riding is toegankelijk voor ieder niveau. De groep is ingedeeld naar niveau en discipline. Je kan van tevoren aangeven waaraan je wilt werken, zodat je gericht les krijgt om jezelf en jouw rijtechniek te verbeteren. Er is plaats voor maximaal negen deelnemers per training

Heb je reeds een Open Clinic Centered Riding gevolgd, geef je les aan andere ruiters en wil je leren Centred Riding te integreren in jouw lessen? Geef je dan op voor de zevendaagse Centered Riding Instructeurstraining.

Dat kan, je organiseert dan zelf paarden, ruimte en andere aspecten van de clinic. Neem tijdig contact met mij op om de clinic te boeken, omdat vooral de weekenden snel vol gepland staan.

Open Clinic Centered Riding

Tijdens deze tweedaagse training leer je de Centered Riding basics. die een enorme invloed hebben  op je balans en bewustwording. Zo verbeter je je gevoel voor je paard, je balans en je zit waardoor paardrijden eenvoudiger wordt. Lees hier meer in de blogs.

In de ochtenden oefenen we op de grond zonder paard zodat je je bewust wordt van jouw gewoontes. Er wordt gekeken of er nieuwe gewoontes effectiver zijn in relatie tot het paardrijden. In de middag gaan we met het geleerde werken te paard. Die geeft de beste feedback is mijn ervaring. Daarnaast krijg je heldere oefeningen mee, die je thuis dagelijks met of zonder paard kan doen.

Interesse?

Klik door naar de agenda voor meer informatie en om je direct op te geven voor één van de trainingen.

CENTERED RIDING® TRAININGEN

OPEN CLINIC CENTERED RIDING®

De Open Clinics Centered Riding zijn toegankelijk voor elke ruiter die basisvaardigheden heeft in het paardrijden. Dat betekent stap, draf en galop beheersen. Het biedt een waardevolle aanvulling in jouw ontwikkeling als ruiter.

INSTRUCTEURS TRAINING CENTERED RIDING®

Train je paarden,  geef je les en heb je ambitie om jezelf te ontwikkelen als instructeur/trainer. Dan ben je bij Alona aan het goede adres.  De Centered Riding instructeurstraining bij Alona leert jou een betere ruiter/trainer/instructeur te worden.

UPDATE VOOR CENTERED RIDING INSTRUCTEURS

Als Gecertificeerd Centered Riding instructeur ben je gemotiveerd om bij te leren. Alona biedt jaarlijks bijscholingen aan.  Naast het jezelf ontwikkelen als instructeur is het ook noodzakelijk om je Instructeurs licentie geldig te houden. 

Recensies

Anki

Many thanks for those days in Sweden with Centered Riding. You are a wonderful teacher and You have given me a lot of inspiration and knowledge , and I am very grateful for that.

Charlotte

Ik had de eer om bij Margreet Bouwmeester in de leer te gaan en mij onder haar hoede te ontplooien tot CR instructeur level 1. De kennis en ervaring die deze vrouw bezet is van onschatbare waarde. Margreet is een heel gewoon maar ook een heel bijzonder mens. Bij haar leer je niet enkel wat te doen, maar ook waarom en hoe je het doet. Wat je van haar leert zie je meteen terug in je paard. Gewoon bijzonder. Ieder die een stap voorwaarts wil maken in het bewust, gezond en blij trainen van zichzelf en zijn of haar paard is bij Margreet in de juiste handen.

Gonda

Bedankt voor de geweldige update.  Je bent empathisch, sensitief en je hebt een groot hart dat op de juiste plaatst zit. Loopt je eigen pad en je hebt een schat aan kennis, wijsheid en levenservaring. Gelukkig heb ik de beste mentor

Mandy

Ik vond de update heel leerzaam. Margreet kon een veilige sfeer creëren waardoor ik mezelf kon laten horen/zien. Ik heb veel nieuwe kennis gekregen. Er werd in het begin dmv formulier gevraagd naar welke onderwerpen wij graag wilden behandelen in de update, heel fijn om met elkaar dit te kunnen beslissen. De theorie sloot goed aan op de praktijk. Nieuwe inzichten gekregen tijdens de groepsrijles. Maakte een groot verschil voor mijn houding voornamelijk in de galop. Inspirerende en fijne dagen! 

Alona voor paard & mens: Lichaamsbewustwording bij paard en ruiter staat centraal

Internationaal Centered Riding trainingen. Alona Equine Awareness training. Alexander techniek coaching en workshops.