Update Centered Riding ©

voor Centered Riding instructeurs

vier opeenvolgende dagen update Centered Riding

Als Gecertificeerd Centered Riding instructeur ben je gemotiveerd om bij te leren. Alona biedt jaarlijks bijscholingen aan.  Naast het jezelf ontwikkelen als instructeur is het ook noodzakelijk om je Instructeurs licentie geldig te houden.  Dit is mede belangrijk als je een verzekering via Equine Risk hebt afgesloten.  Ben je geen Centered Riding instructeur en wil je graag een bijscholing volgen? neem dan contact op via [email protected] om te bekijken wat mogelijk is.

Binnen Centered Riding kun je je ontwikkelen naar een hoger level. Dit betekent meer ervaring, meer kennis en kunde.  Alona begeleidt gemotiveerde Centered Riding instructeurs graag in deze ontwikkeling.

Ik geef jaarlijks diverse updates in Nederland en in het buitenland. In mijn agenda is een overzicht te vinden van locatie en data van updates in Nederland. Regelmatig nodig ik collega Level 4 instructeurs uit om bij Alona een update te geven.

Update Centered Riding

De update duurt vier opeenvolgende dagen. Je volgt de bijscholing met maximaal 12 instructeurs. Je krijgt rijlessen, bodywork, grondwerk, theorieles en oefening in lesgeven. Daarbij ligt de nadruk op het toepassen, verder ontwikkelen en bevestigen van de principes en technieken van Centered Riding en staan we stil bij de ‘Centered Riding Basics’: ademhalen, centreren, zachte ogen en balans alsook de fundering van gronding en heldere intentie. Natuurlijk is training van het paard, bewegingsleer en Alexander Techniek onderdeel van deze training.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een Update voor Centered Riding Instructeurs? Bekijk dan de geplande trainingsdagen in de agenda 

CENTERED RIDING® TRAININGEN

OPEN CLINIC CENTERED RIDING®

De Open Clinics Centered Riding zijn toegankelijk voor elke ruiter die basisvaardigheden heeft in het paardrijden. Dat betekent stap, draf en galop beheersen. Het biedt een waardevolle aanvulling in jouw ontwikkeling als ruiter.

INSTRUCTEURS TRAINING CENTERED RIDING®

Train je paarden,  geef je les en heb je ambitie om jezelf te ontwikkelen als instructeur/trainer. Dan ben je bij Alona aan het goede adres.  De Centered Riding instructeurstraining bij Alona leert jou een betere ruiter/trainer/instructeur te worden.

UPDATE VOOR CENTERED RIDING INSTRUCTEURS

Als Gecertificeerd Centered Riding instructeur ben je gemotiveerd om bij te leren. Alona biedt jaarlijks bijscholingen aan.  Naast het jezelf ontwikkelen als instructeur is het ook noodzakelijk om je Instructeurs licentie geldig te houden. 

Recensies

Anki

Many thanks for those days in Sweden with Centered Riding. You are a wonderful teacher and You have given me a lot of inspiration and knowledge , and I am very grateful for that.

Charlotte

Ik had de eer om bij Margreet Bouwmeester in de leer te gaan en mij onder haar hoede te ontplooien tot CR instructeur level 1. De kennis en ervaring die deze vrouw bezet is van onschatbare waarde. Margreet is een heel gewoon maar ook een heel bijzonder mens. Bij haar leer je niet enkel wat te doen, maar ook waarom en hoe je het doet. Wat je van haar leert zie je meteen terug in je paard. Gewoon bijzonder. Ieder die een stap voorwaarts wil maken in het bewust, gezond en blij trainen van zichzelf en zijn of haar paard is bij Margreet in de juiste handen.

Gonda

Bedankt voor de geweldige update.  Je bent empathisch, sensitief en je hebt een groot hart dat op de juiste plaatst zit. Loopt je eigen pad en je hebt een schat aan kennis, wijsheid en levenservaring. Gelukkig heb ik de beste mentor

Mandy

Ik vond de update heel leerzaam. Margreet kon een veilige sfeer creëren waardoor ik mezelf kon laten horen/zien. Ik heb veel nieuwe kennis gekregen. Er werd in het begin dmv formulier gevraagd naar welke onderwerpen wij graag wilden behandelen in de update, heel fijn om met elkaar dit te kunnen beslissen. De theorie sloot goed aan op de praktijk. Nieuwe inzichten gekregen tijdens de groepsrijles. Maakte een groot verschil voor mijn houding voornamelijk in de galop. Inspirerende en fijne dagen! 

Alona voor paard & mens: Lichaamsbewustwording bij paard en ruiter staat centraal

Internationaal Centered Riding trainingen. Alona Equine Awareness training. Alexander techniek coaching en workshops.